Burgondi | Termeni și condiții
15480
page-template-default,page,page-id-15480,cookies-not-set,ajax_fade,page_not_loaded,,vertical_menu_enabled,qode-theme-ver-17.2,qode-theme-bridge,qode_header_in_grid,wpb-js-composer js-comp-ver-5.6,vc_responsive

Termeni și condiții

 1. DATE IDENTIFICARE

BURGONDI DESIGN S.R.L. este societatea care administrează domeniul www.burgondi.com și subdomeniile acestuia (numit în continuare “SITE”). BURGONDI DESIGN S.R.L. este o societate organizata în baza legii romane, cu sediul social în satul Baciu, strada Lunii, nr. 1, județul Cluj având codul de înregistrare fiscala 40498371, înregistrată la Oficiul Registrului Comerțului de pe lângă Tribunalul Cluj sub nr. J12/269/25.01.2019, email office.burgondi@gmail.com.

 1. ACORDUL UTILIZATORULUI

Bine ați venit pe site-ul www.burgondi.com, denumit în continuare website-ul. Va rugam sa citiți cu atenție termenii și condițiile de utilizare ale acestui website prezentate mai jos. Accesul, vizitarea și utilizarea acestui website de către dumneavoastră se supune Termenilor și condițiilor de utilizare și implica acceptul explicit al dumneavoastră, fără limitări sau calificări, cu privire la acestea. Orice alte acorduri intre dumneavoastră și BURGONDI DESIGN S.R.L. sunt înlocuite prin prevederile acestor Termeni și Condiții, care reprezintă întreaga înțelegere (contractul) dintre părți.

BURGONDI DESIGN S.R.L. în calitate de Autor/Administrator al website-ului www.burgondi.com, își rezerva dreptul de a schimba, actualiza și revizui în orice moment, fără nici un fel de notificare prealabila, conținutul acestui website, precum și acești Termeni și Condiții și Politica de confidențialitate, prin actualizarea lor. De aceea, va rugam să vizitați periodic aceasta secțiune pentru a verifica termenii și condițiile pe care ați agreat sa le respectați.

 1. CONDITII DE UTILIZARE ALE WEBSITE-ULUI

BURGONDI DESIGN S.R.L. poate modifica, repoziționa, elimina sau adaugă porțiuni la acest site în orice moment. Materialele din acest site sunt puse la dispoziție “ca atare” și “atât cât sunt” și fără nici un fel de garanții exprese sau implicite. Autorul nu garantează și nu are nici o obligație legata de utilizarea sau rezultatul utilizării conținutului sau materialelor din acest site privind corectitudinea, acuratețea sau siguranța. În măsura permisa de legile aplicabile, BURGONDI DESIGN S.R.L. își rezerva toate garanțiile, exprese sau implicite, incluzând dar fără a se limita la garanțiile comerciale, adecvarea pentru un scop specific și non-încălcarea. BURGONDI DESIGN S.R.L. nu garantează totalitatea sau utilitatea informațiilor conținute în acest site. BURGONDI DESIGN S.R.L. nu garantează ca funcțiile conținute în materialele disponibile pe acest site vor fi neîntrerupte sau fără erori, ca inadvertentele sau materialele vor fi corectate, ca site-ul sau serverul care le pune la dispoziție nu conține viruși sau alte componente vătămătoare. Dumneavoastră va asumați întregul cost al serviciilor necesare de reparare și modificare.

 1. DREPTURI DE PROPRIETATE INTELECTUALA

Acest site este protejat prin dreptul de autor și este aparat de Legea privind dreptul de autor și drepturile conexe și de legile privind proprietatea intelectuala și industriala. Orice text sau material grafic pe care îl copiați, tipăriți, sau descărcați este sub licența BURGONDI DESIGN S.R.L. exclusiv pentru uz personal, non-comercial, cu condiția de a nu modifica sau șterge nota privind dreptul de copyright, marca sau alte note privind proprietatea intelectuala. Conținutul site-ului (texte, descrieri ale produselor și serviciilor, caracteristici tehnice, imagini, simboluri) este deținut în totalitate de către BURGONDI DESIGN S.R.L. și producătorii, distribuitorii produselor și prestatorii serviciilor publicate. Dacia descărcați Software-ul din acest site, inclusiv toate fișierele și imaginile conținute sau generate de software, și datele adiacente (denumite în continuare “Software”) sunt considerate ca fiind sub licența BURGONDI DESIGN S.R.L., exclusiv pentru uz personal și non-comercial. Nu va este permis sa comercializați, redistribuiți sau reproduce Software-ul, nici sa ii modificați structura sau sa îl precompilati, sa dezasamblați Software-ul într-o forma perceptibila. Toate mărcile și logourile sunt deținute de BURGONDI DESIGN S.R.L. sau deținătorii licenței și nu va este permis sa le copiați sau utilizați în nici un mod. BURGONDI DESIGN S.R.L. nu transfera nici titlul și nici drepturile de proprietate intelectuala asupra Software-ului. BURGONDI DESIGN S.R.L. deține titlul deplin și complet asupra Software-ului precum și toate drepturile de proprietate intelectuala ce decurg din acestea. Folosirea fără acordul BURGONDI DESIGN S.R.L. a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legislației în vigoare.

 1. REZERVE ȘI LIMITĂRI DE RĂSPUNDERE

În nici o circumstanța BURGONDI DESIGN S.R.L. nu este responsabil în fata dvs. pentru pagubele, pierderile sau acțiunile (fie prin contract fie altfel), pentru produsele și/sau serviciile achiziționate de pe acest site. În nici o circumstanță, incluzând și fără a se limita la neglijenta, autorul nu va răspunde pentru nici o despăgubire speciala sau de orice alta natura rezultata din utilizarea sau incapacitatea de utilizare a site-ului ori a altor materiale care pot fi descărcate, chiar și în situația în care BURGONDI DESIGN S.R.L. sau reprezentanții săi au fost informați asupra posibilității unor asemenea pagube.

 1. DEFINITII

Utilizator – orice persoana care vizitează site-ul burgondi.com

Client – persoana fizica/persoana juridica ce efectuează o Comanda.

Produse și Servicii – orice produs sau serviciu menționat în Comanda, care urmează a fi furnizat de către Vânzător, Clientului.

Comanda – un document electronic ce intervine ca forma de comunicare intre Vânzător și Client prin care Clientul își exprima intenția de a achiziționa anumite Produse și Servicii și de a face plata acestora.

Vânzător – societatea  BURGONDI DESIGN S.R.L., având următoarele date de identificare: Cod Unic de Înregistrare 40498371, înregistrata la Registrul Comerțului cu nr. J12/269/25.01.2019, cu capital social în valoare de 200 lei și cu sediul social în satul Baciu, strada Lunii, nr. 1, județul Cluj România.

Contract – o Comanda confirmata de către Vânzător, prin care Vânzătorul este de acord sa vândă și sa livreze Produsele și Serviciile iar Clientul este de acord sa achiziționeze, sa primească și sa facă plata acestor Produse și Servicii.

Curier – orice persoana de drept public sau privat care prestează servicii de curierat rapid.

 1. POLITICA DE VANZARE

Toate informațiile folosite pentru descrierea PRODUSELOR și/sau a SERVICIILOR disponibile pe SITE (imagini statice/dinamice/prezentări multimedia/etc.) nu reprezintă o obligație contractuala din partea BURGONDI DESIGN S.R.L., acestea fiind utilizate exclusiv cu titlu de prezentare. Accesul în vederea efectuării unei COMENZII ii este permis oricărui CLIENT. Prin lansarea unei COMENZI pe SITE, CLIENTUL este de acord cu forma de comunicare (e-mail) prin care BURGONDI DESIGN S.R.L. își derulează operațiunile pe SITE. BURGONDI DESIGN S.R.L. nu considera în nici un moment o COMANDA neconfirmata de către BURGONDI DESIGN S.R.L. ca având valoarea unui CONTRACT. CONTRACTUL se considera încheiat intre BURGONDI DESIGN S.R.L. și CLIENT în momentul primirii de către CLIENT de la BURGONDI DESIGN S.R.L., prin intermediul poștei electronice a notificării de confirmare a COMENZII. Așadar, CONTRACTUL intra în vigoare la confirmarea COMENZII de către BURGONDI DESIGN S.R.L. Termenii și condițiile de utilizare pot fi modificate oricând prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificări devenind obligatorii și cu efect imediat pentru toți UTILIZATORII/CLIENȚII.

 1. COMANDA

CLIENTUL  poate efectua COMENZI pe SITE, prin completarea formularului de comanda de pe pagina CONTACT, scriindu-ne direct la office.burgondi@gmail.com.

Vânzătorul poate anula Comanda efectuata de către Client, în urma unei notificări prealabile adresate acestuia, fără nicio obligație ulterioara a vreunei parți fata de cealaltă sau fără ca vreo parte sa poată sa pretindă celeilalte daune-interese în următoarele cazuri:

 • neacceptarea tranzacției de către banca emitenta a cardului Clientului, în cazul plații online;
 • datele furnizate de către Client pe Site sunt incomplete și/sau incorecte;
 1. PRETUL PRODUSELOR SI SERVICIILOR

Toate preturile aferente PRODUSELOR și/sau SERVICIILOR prezentate pe SITE sunt exprimate în lei (RON) și includ T.V.A.

Prețul afișat e prețul final de achiziție.

Prețul poate fi modificat de către BURGONDI DESIGN S.R.L., în orice moment, fără preaviz.

BURGONDI DESIGN S.R.L. atenționează asupra faptului ca exista cazuri când, ca urmare a unor disfuncționalități ale site-ului sau erori, prețul afișat pe SITE poate sa nu fie cel real. În aceste cazuri, BURGONDI DESIGN S.R.L. va informa CLIENTUL asupra prețului corect.

 1. MODALITATEA DE LIVRARE

PRODUSUL va fi livrat CLIENTULUI în sistem de curierat door-to-door către CLIENT.

– Costul de livrare va fi calculat în funcție de gramaj și localitate și va fi achitat de CLIENT la primirea pachetului.

– Livram și tarile din Uniunea Europeana. Putem livra în întreg spațiul UE însă va rugam sa ne contactați pentru a primi o cotație de timp și cost de livrare, înainte de a plasa o comanda.

BURGONDI DESIGN S.R.L. va asigura ambalarea corespunzătoare a PRODUSELOR și va asigura transmiterea documentelor însoțitoare.

BURGONDI DESIGN S.R.L. va efectua livrarea PRODUSELOR și prestarea SERVICIILOR pe teritoriul României și în tarile din Uniunea Europeana.

În cazul în care nu poate executa CONTRACTUL din cauza ca PRODUSUL nu este disponibil, BURGONDI DESIGN S.R.L. va informa CLIENTUL despre aceasta situație. BURGONDI DESIGN S.R.L. poate livra CLIENTULUI un PRODUS similar având același preț, în situația în care PRODUSUL solicitat inițial nu este disponibil, numai după informarea și cu acordul CLIENTULUI.

Clientul se obliga sa fie prezent la adresa de livrare indicata, în intervalul orar selectat, în caz contrar acesta va suporta taxa de transport aferenta unei posibile noi livrări. Intervalul orar va putea fi modificat, ulterior selectării, doar cu acordul Curierului.

Livrarea se considera a fi îndeplinită de către BURGONDI DESIGN S.R.L., la momentul predării produselor Comandate către Client la adresa selectata de acesta la momentul plasării Comenzii.

Detaliile de livrare a PRODUSELOR/SERVICIILOR nu constituie o obligație contractuala din partea BURGONDI DESIGN S.R.L., fără ca vreo parte sa poată sa pretindă celeilalte daune-interese, în cazul în care oricare parte poate fi sau este prejudiciata în orice mod de pe urma încălcării acestora.

 1. TERMEN DE LIVRARE

Termenul de livrare este de maxim 10 zile lucrătoare pentru produsele finite și 20 zile lucrătoare pentru restul produselor (de la obținerea BUNULUI DE TIPAR -aprobarea finala a mostrei-)

Vei fi anunțat/ă când coletul a plecat de la noi.

Din momentul în care predăm coletul curierului, produsele pot ajunge la tine în 1-2 zile lucrătoare (excepție sâmbătă și duminica și zilele de sărbători legale), la adresa pe care ne-ai transmis-o. Există totuși și situații în care coletul va ajunge la tine după mai mult de două zile, dar de regulă acest lucru depinde de curier. Din acest motiv nu putem garanta un timp minim de livrare.

BURGONDI DESIGN S.R.L. își rezerva dreptul de a modifica termenul de livrare.

 1. MODALITATEA DE PLATA
 • Ordin de plata/Transfer bancar

BURGONDI DESIGN S.R.L. va emite către CLIENT o factura pentru PRODUSELE și SERVICIILE ce urmează a fi livrate, obligația CLIENTULUI fiind să furnizeze toate informațiile necesare emiterii facturii conform cu legislația în vigoare.

Plata comenzii se realizează în procent de 50% reprezentând un avans, după obținerea mostrei de tipar. Odată ce avem confirmarea plății, comanda dumneavoastră este dată în lucru. Plata comenzii se realizează INTEGRAL după livrarea bunului de tipar la client.

 1. TRANSFERUL PROPRIETĂȚII PRODUSELOR

În afara de cazul în care este agreat de către BURGONDI DESIGN S.R.L. și CLIENT diferit, proprietatea asupra PRODUSELOR va fi transferata la livrare, după efectuarea plății din partea CLIENTULUI în locația indicata în COMANDA (înțelegând prin livrare – semnarea de primire a documentului de transport furnizat de către Curier).

 1. DREPTUL DE RETRAGERE

Potrivit legislației în vigoare, CLIENTUL are dreptul sa notifice în scris BURGONDI DESIGN S.R.L. ca renunța la cumpărare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile lucrătoare de la primirea produsului sau, în cazul prestărilor de servicii, de la încheierea contractului.

În cazul în care CLIENTUL persoana fizica solicita retragerea din CONTRACT, în cazul în care COMANDA este achitata, BURGONDI DESIGN S.R.L. va rambursa suma în maxim 14 zile de la data informării BURGONDI DESIGN S.R.L. de către CLIENTUL persoana fizica asupra deciziei sale de retragere din CONTRACT.

BURGONDI DESIGN S.R.L. va rambursa suma după primirea PRODUSELOR vândute și verificarea acestora. După verificarea PRODUSELOR și dacă aceste sunt în aceeași stare ca la expediere BURGONDI DESIGN S.R.L. va returna suma prin virament bancar. Nu se accepta pentru returnare produsele care prezintă modificări fizice, lovituri, ciobiri, zgârieturi, șocuri, urme de folosire excesiva și/sau intervenții neautorizate etc.

BURGONDI DESIGN S.R.L. va putea amâna rambursarea contravalorii produsului pana la primirea produsului vândut sau pana la primirea unei dovezi conform căreia acesta a fost expediat.

Cheltuielile de returnare sunt suportate de Client.

Sunt exceptate de la dreptul de retragere din CONTRACT următoarele:

– contractele de prestări de servicii, după prestarea completa a serviciilor, dacă executarea a început cu acordul prealabil expres al CLIENTULUI persoana fizica și după ce acesta a confirmat ca a luat cunoștința de faptul ca își va pierde dreptul la retragere după executarea completa a CONTRACTULUI de către BURGONDI DESIGN S.R.L.

– furnizarea de PRODUSE confecționate după specificațiile prezentate de CLIENTUL persoana fizica sau personalizate în mod clar;

– furnizarea de conținut digital care nu este livrat pe un suport material, dacă prestarea a început cu acordul prealabil expres al CLIENTULUI persoana fizica și după ce acesta a confirmat că a luat cunoștința de faptul ca își va pierde dreptul la retragere.

ATENȚIE! Conform OUG nr. 34/2014, art. 16 lit. c, produsele confecționate după specificațiile prezentate de consumator sau personalizate în mod clar nu pot fi returnate. În cazul în care nu este vorba despre produse personalizate, acestea trebuie returnate în aceeași stare, cu etichetele intacte și împreuna cu toate documentele care l-au însoțit (factura, etc.). Produsele returnate trebuie sa fie în aceeași condiție ca la primire: fără deteriorări, fără defecte (cu excepția viciilor ascunse și exceptând defectele deja semnalate de client în corespondenta cu BURGONDI DESIGN S.R.L.

 1. GARANTIA

Primirea intacta a Comenzii este garantata de către Curier. În cazul în care acesta nu ajunge intacta, BURGONDI DESIGN S.R.L. se obliga sa livreze un nou produs, ca cel menționat în Comanda.

 1. NOTIFICĂRI ȘI INFORMAȚII PENTRU UTILIZATORI

Ca utilizator, înțelegeți și sunteți de acord cu următoarele responsabilități:

 • sa furnizați date adevărate, exacte și complete despre dumneavoastră pentru a putea procesa comanda

Ca utilizator, va asumați obligativitatea de a nu face următoarele:

 • sa publicați materiale care conțin viruși sau alte programe cu intenția de a distruge acest sistem sau orice informație care este parte componenta a acestui sistem;
 • sa publicați materiale cu drept de autor, dacă nu sunteți autorul sau dacă nu aveți permisiunea autorului de a publica materialul respectiv;
 • sa publicați materiale defăimătoare, obscene, de amenințare sau rău-intenționate fata de un alt utilizator, persoana fizica sau juridica, materiale ori informații interzise de prevederile legale în vigoare;
 • sa publicați o imagine sau o afirmație care contravine normelor legale în vigoare.

Accesând formularul de contact prin care va transmiteți datele dumneavoastră personale în vederea plasării de comenzi online precum și participării la diverse acțiuni (de informare, promoționale, publicitare, de divertisment etc) organizate de către BURGONDI DESIGN S.R.L., declarați ca sunteți de acord ca datele personale solicitate sa fie colectate, stocate și prelucrate de către BURGONDI DESIGN S.R.L.;

Toate operațiunile desfășurate de BURGONDI DESIGN S.R.L. prin intermediul website-ului www.burgondi.com sunt conforme cu Legea 365/2002 privind comerțul electronic, astfel cum a fost modificata prin legea 121/2006, republicata în Monitorul Oficial al României, Partea I, M. Of. nr. 959/2006.

Legături (linkuri) către alte situri

Autorul nu face nici o declarație cu privire la conținutul nici unuia dintre site-urile pe care le accesați. La accesarea unui site care nu aparține rețelei de site-uri operate de BURGONDI DESIGN S.R.L., va rugam sa aveți în vedere faptul ca site-ul este independent de BURGONDI DESIGN S.R.L. și ca BURGONDI DESIGN S.R.L. nu exercita nici un control asupra conținutului acelui site. Stabilirea unui link către un site în afara rețelei BURGONDI DESIGN S.R.L. nu presupune ca BURGONDI DESIGN S.R.L. își asuma și accepta responsabilitatea pentru conținutul sau utilizarea unui asemenea website.

Conformități

Dacă un vizitator al acestui site răspunde solicitării BURGONDI DESIGN S.R.L. cu informații incluzând data feedback, precum întrebări, comentarii, sugestii cu privire la site sau conținutul oricărui element, asemenea informații se presupun a fi ne-confidențiale și BURGONDI DESIGN S.R.L. nu va avea nici o obligație cu privirea la aceste informații. În plus, BURGONDI DESIGN S.R.L. va avea libertatea sa reproducă, utilizeze, sa facă publice, sa prezinte, expună, transmită, efectueze, sa creeze lucrări derivate și sa distribuie informația către alte persoane fără nici o limitare, și sa autorizeze alte persoane în legătura cu acestea. Mai mult, BURGONDI DESIGN S.R.L. va avea libertatea de a utiliza orice idee, concept, know-how sau tehnica conținută în aceste informații în orice scop, inclusiv și fără a se limita la: dezvoltarea, producerea, promovarea și comercializarea produselor și altor elemente incorporate în aceasta informație. Prezentul paragraf nu se aplica în cazul oricăror informații personale (precum: nume, telefon, adresa poștala și adresa de e-mail), a căror utilizare este guvernata de politica de confidențialitate a BURGONDI DESIGN S.R.L. Luând în considerare eforturile continue ale BURGONDI DESIGN S.R.L. de a dezvolta și îmbunătăți aceste produse și de a oferi un feedback utilizatorilor săi, sunteți de acord sa transferați asemenea idei, concepte, know-how și tehnici către BURGONDI DESIGN S.R.L. fără nici o compensație. Va declarați acordul sa efectuați oricare și toate documentele pe care BURGONDI DESIGN S.R.L. le poate solicita în mod rezonabil cu privire la confirmarea dreptului de proprietate al BURGONDI DESIGN S.R.L. și al dreptului nelimitat de a utiliza asemenea idei, concepte, know-how și tehnici.

Sunteți responsabil în mod exclusiv pentru conținutul oricărui comentariu pe care îl faceți. Agreați ca nici un comentariu trimis de dvs. către acest site:

 • nu va încalcă nici un drept al nici unei terțe parți, incluzând dreptul de copyright, marca, drepturi de proprietate intelectuala, privind confidențialitatea sau de alta natura;
 • nu va fi și nu va conține materiale defăimătoare sau de alta natura, ilegale, abuzive sau obscene și nu va constitui o încălcare a secretelor comerciale/de afaceri către o terță parte;
 • nu va desconsidera produsele sau serviciile oricărei terțe parți. Veți fi de acord sa nu trimiteți nici o informație personala (alta decât adresa de e-mail) prin email către alți utilizatori sau prin mesajele postate de către dvs pe acest site.
 1. FRAUDA

Orice încercare de a accesa date personale ale unui utilizator sau de a altera/modifica conținutul www.burgondi.com, de a afecta serverul pe care rulează site-ul va fi considerata tentativa de frauda, rezervându-ne dreptul de a pune în mișcare plângerea penala împotriva celor care au încercat faptele descrise mai sus. Frauda constituie și plasarea unei comenzi cu adresa falsa sau date de identificare false. În acest caz, vor fi anunțate organele competente pentru a soluționa cazul.

 1. INFORMATII LEGALE

Legislație aplicabila și Jurisdicție

Acești Termeni și Condiții și utilizarea acestui Website sunt guvernate de legile din România. În caz de litigiu, se va încerca mai întâi o rezolvare pe cale amiabila, în termen de 30 (treizeci) de zile lucrătoare de la înregistrarea reclamației către BURGONDI DESIGN S.R.L. Instanțele competente de la sediul aparținând BURGONDI DESIGN S.R.L. vor fi competente sa soluționeze toate disputele ce vor apărea din sau se vor referi la sau vor fi în legătură cu prevederile Termenilor și Condițiilor și/sau conținutul Website-ului.

Confidențialitate

BURGONDI DESIGN S.R.L. respecta și protejează dreptul la intimitate și viată privata a utilizatorilor Website-ului. BURGONDI DESIGN S.R.L. are obligația de a administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizați despre dumneavoastră, în conformitate cu prevederile Regulamentului UE pentru Protecția Datelor. Scopul colectării datelor este de a asigura utilizatorilor serviciile oferite pe Website prin comenzi online și informații și servicii de cea mai buna calitate, precum și servicii de marketing, reclama și publicitate.

BURGONDI DESIGN S.R.L. nu procesează alte date decât minimul necesar pentru procesul de comanda, facturare și curierat.

Va rugam sa accesați și secțiunea Politica de confidențialitate care se aplica de asemenea accesului/vizitei dumneavoastră pe Site.

Încetare

Prezentul Acord este în vigoare pana când încetează la solicitarea dvs sau a BURGONDI DESIGN S.R.L.. Puteți înceta prezentul acord în orice moment renunțând la utilizarea acestui site, cu condiția ca utilizarea anterioara sa fi respectat condițiile prezentului acord. BURGONDI DESIGN S.R.L. poate înceta prezentul acord în orice moment, fără o notificare prealabila, și în consecința sa refuze accesul dvs pe site, la discreția sa, pentru orice motiv, inclusiv și fără a se limita la nerespectarea termenilor și condițiilor prezentului Acord. La terminarea prezentului Acord, fie de către dvs, fie de către BURGONDI DESIGN S.R.L., trebuie sa distrugeți imediat toate materialele descărcate sau obținute prin alte metode de pe acest website, precum și toate copiile acestor materiale, efectuate prin termenii acestui acord sau prin alte metode.